Leerbedrijf

We hebben een schat aan ervaring en we houden van ons vak. Daarom geven onze kennis graag door aan een volgende generatie. Bovendien is het voortbestaan van ons bedrijf gebaat bij goed opgeleide vakmensen. Als erkend leerbedrijf, doen leerlingen van een middelbare beroepsopleiding ervaring bij ons op.

Bij ons zijn er tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, ook als stagiair. Als je interesse hebt, laat het ons gerust weten. We vertellen je er graag meer over. 

 

 

    
   

Wat vinden onze klanten van ons:

"Wij zijn erg tevreden over Vermeulen en over onze nieuwe aanbouw die zij bij ons hebben gemaakt. Prettige mensen in de omgang, altijd bereid tot uitleg, meedenkend en daarnaast hebben ze zich perfect aan de planning gehouden. Afspraken worden altijd nagekomen. Zijn betrouwbaar en ook de prijs was zeer redelijk. Hun onderaannemers hebben allemaal super goed werk geleverd. En het eindproduct mag er wezen!!

Toen wij dachten dat er een kleine lekkage zat (was achteraf niet het geval) kwamen ze meteen langs om te kijken en een paar weken later namen ze zelf opnieuw contact op om te informeren hoe het er mee stond. Goede service dus!!"


Mw. Holthuizen, Nijmegen


Kijk hier voor meer reacties van onze klanten!

Volg ons via Twitter / Facebook / LinkedIn / Referenties   
Copyright © 2014 Aannemingsbedrijf Vermeulen BV

Aannemingsbedrijf Vermeulen BV
De Bouwkamp 3
6576 JX OOIJ (Nijmegen)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                         

Bel ons vragen?
Bel 024-6631293 of via WhatsApp