Nieuwbouw

Je staat er waarschijnlijk niet zo bij stil, maar bouwwerken hebben een belangrijke plaats in ons leven. Je hebt een huis nodig om in te wonen, een kantoor of fabriek om in te werken en een wereld zonder sportaccommodaties, winkels, overheidsgebouwen, ziekenhuizen of zorginstellingen is nauwelijks voor te stellen.

Of het nu gaat om wonen, zorgen, werken, leren, ontspanning, cultuur of industrie, groot en complex of klein en eenvoudig, al deze gebouwen moeten voldoen aan de wensen van de opdrachtgever én de gebruiker. Gelukkig kunnen wij alle wensen van A tot Z realiseren. Of je nu gebruiker bent of opdrachtgever. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, projectontwikkeling, renovatie en onderhoud. Wij hebben een duidelijk verhaal vanaf het offertetraject tot en met de oplevering.

Wij hebben een eigen afdeling houtbewerking, waar onze ervaren ambachtslieden maatwerk verrichten, van een seriematige opdracht tot een uniek vraagstuk. Wij streven naar maximale kwaliteit met een minimale belasting voor de omgeving. Door bewuster om te gaan met onze materialen, processen en bouwwerkzaamheden, dragen ook wij een steentje bij aan een beter milieu.

Bekijk onze projecten eens op deze pagina, we zijn er erg trots op.

 

Wat vinden onze klanten van ons:

"Na jaren van twijfelen heb ik uiteindelijk in 2011 mijn huis volledig laten onderkelderen. Daarbij is in een deel van deze nieuwe kelder een compleet afgewerkte badkamer geïnstalleerd. Een (voor mij) gigantisch project, waar ik al jaren over liep te dromen maar niet aan durfde te beginnen. Het 1e gesprek met aannemersbedrijf Vermeulen gaf mij echter zoveel vertrouwen dat ik mijn plannen heb doorgezet.

Wat ik vanaf het 1e contact als prettig heb ervaren is de goede communicatie met aannemer en onderaannemers. Er was regelmatig overleg met alle betrokkenen om de voortgang en de verdere details te bespreken. Verder, omdat ik overdag meestal aan het werk ben en daardoor niet in de buurt was, werd er veelvuldig overlegd via email. Ik hoefde me gelukkig ook geen zorgen te maken over allerlei administratieve rompslomp,  zoals bijv. het aanvragen van de bouwvergunning bij de gemeente.

Natuurlijk gebeuren er tijdens zo’n verbouwing altijd wel een paar onverwachte dingen, maar geen probleem bleek onoplosbaar. Zo kreeg ik te maken met een foute levering door de badkamerspecialist, wat de nodige rompslomp en discussies met zich meebracht. Samen met Vermeulen hebben we dit uiteindelijk prima weten op te lossen. Verder had ik op een gegeven moment een onverwachte, plotselinge verstopping ergens in de riolering. Dit probleem werd diezelfde avond nog in kaart gebracht en toen bleek dat het een probleem voor de gemeente was werden direct de benodigde stappen gezet om het met spoed op te lossen.

Het uiteindelijke resultaat mag er zijn en ik geniet nog iedere dag van mijn luxe badkamer."

(Mevr. L. Brocks)


Kijk hier voor meer reacties van onze klanten!

Volg ons via Twitter / Facebook / LinkedIn / Referenties   
Copyright © 2014 Aannemingsbedrijf Vermeulen BV

Aannemingsbedrijf Vermeulen BV
De Bouwkamp 3
6576 JX OOIJ (Nijmegen)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                         

Bel ons vragen?
Bel 024-6631293 of via WhatsApp